Åter

UNDERBART ljuvligt, fantastiskt, skönt, obeskrivligt, overkligt. Bra, kort och gott. Känns det. Känns livet.
Vid en andra titt i huset kändes allt större än vi trodde: trädgården är avsevärt mycket bredare OCH längre än vi fått för oss, vårt rum och Alexanders rum större, entréhallen bredare, det nedre, största, badrummet lite fräschare och tvättstugan inte riktigt sååå pytteliten som vi först trodde - där går att ha strykbrädan permanent uppfälld för strykning.
Bara sådana små detaljer - att slippa dra fram, fälla ut strykbrädan (med direkt nackvärk för mig) är en liten braig del av helheten.
Säljaren är en så där fantastisk människa också som man bara gillar och vill vara med! Han är harmonisk och lugn, positiv och lycklig och glad. Han utstrålar verkligen harmoni och välbefinnande. Det känns bra att ta vid efter honom.

Nu längtar make och maka ut i vår trädgård för att röja! Här ska planeras och göras i ordning!
Men inte förrän 15 september tar vi över - säljaren bad att få flytta fram eftersom han inte bara säljer sitt: hans fru säljer sitt, han hjälper sin mor att sälja sitt och de har precis köpt... Klart han kan få 15 dagar att själv flytta ur sitt när han hjälpt sin mamma.

Vi fotade oss i bilen med mobilen efteråt, laddar upp det ikväll.
Vad gäller övriga foton var kamerans batterier döda, den hade stått på "on" i väskan. Endast mobilfoton således. Även de i afton!!!! Hm eller... kanske. Maken och jag ska på bio för att fira lite ikväll...

:-)

Kommentarer
Postat av: Kathrin

Än en gång - GRATTIS!

Ser fram emot nya foton :)

kram

2008-06-25 @ 16:32:13
URL: http://tinalill.blogsome.com
Postat av: Catharina

Åååh, din glädje kommer farande genom datorn, den är såå påtaglig!! Grattis än en gång!

2008-06-25 @ 20:08:36
URL: http://southsuburbia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0