Faggor

Lunchrast ensam på jobbet just nu. Vad bättre än att uppdatera er lite?

18 juni år 2007 promenerade vi omkring i Floda och tittade på orten, husen, områdena. Vi kom spankulerande från tåget i riktning mot Montessoriskolan och omkring i faggorna, planlöst. Vi promenerade även i Uddared, som var väl skyltat så man visste vad området hette som man gick i. Efter våra åtta timmar i Floda den dagen kikade jag hemma vad området hette som vi varit i och det var svårt att utröna men Berghult hette det i alla fall i närheten.

I söndags, 2 november år 2008, promenerade vi så äntligen en liten sväng i denna vår underbara hemort igen. Vi gick till Berghult och sedan gick vi en väg hem som vi aldrig gått förut - då insåg vi att det var där vi varit den där åttatimmars-dagen! Det området kan inte riktigt sägas tillhöra Berghult utan snarare Nordåsen: området vi nu är stolta ägare till ett hus i!!!

Det var kittlande att inse att vi för ett år och fem månader sedan gick omkring där (gissa om det känns längre sedan?) och suktade, drömde och önskade och nu har vi ett alldeles eget hus precis där. I det området! Under vår åttatimmarsdag var vi aldrig så högt upp som där vårt hus ligger, vi visste inte ens om området, och ändå hade vi skickligheten att pricka in ett husköp i vårt drömområde! Nästa steg, nästa boende-byte blir garanterat kvar i de trakterna - det är såååå mysigt.


Kära faggor!


Precis den typ av bostadsområde vi drömmer om. Ett galet sött (men litet) hus
finns till salu här just nu faktiskt:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/311676


Just den här gatan måste ha Flodas vackraste utsikt. Här är nog aldrig
några objekt till salu, vad jag vet...


Vackraste vägen delar vägskylt med vår väg. Inte illa pinkat ;-)


Vårt eget lilla fina bostadsområde. Grannens hus till salu, som jag länkat till
längre ned, finns fortfarande kvar om någon är intresserad - med höjt pris :-o  :-)
(nej, nu var det åter samma pris, något fel troligen)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0