Tack och adjö till "gamla" förskolan

Jo, idag var det dags. Att ta adjö av den gamla förskolan. Naturligtvis var det ytterst svårt (och lite omöjligt) att hålla tårarna borta. Jag hade köpt med god belgisk choklad till all personal på avdelningen och så fick de tre i Johannes ursprungliga personalgrupp varsitt brev som var ställt till dem tre.
I brevet stod det HUR glada vi är över dem och HUR mycket J och vi uppskattat dem. De är ju guld.

En milstolpe. Han har nu lämnat förskolan och tiden i Mölndal. Vår dröm om Toltorp förblev just det - en dröm. Det blev något annat som blev vår verklighet. En ny dröm besannades.

Efter att vi varit och fått nytt glas i bilrutan efter gårdagens inbrott, hämtade vi alltså vår son tillsammans och tog farväl av fsk. Sedan åkte J och jag hem och fikade och myser nu framför en favvofilm (läs Jurassic park). Helgen framför oss ligger inte öppen, den ligger fylld av packning och soptipps-sväng. Fylld även av någon slags plan för kommande vecka och det som ska klämmas in i den: inskolning, nyckelrekvirering, bankbesök för ordnande av köpet, min sväng till Mölndal för rundtur med förvaltningschefen, fraktande av lådor, uppackning av lådor, nypackning av lådor och ett föräldramöte. Vi ska beställa släpet till flytten, försöka tänka ut hur lördagen ska organiseras och så ska vi bara vara vettiga och nyttiga och handlingskraftiga hela helgen.
Går det, månne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0