Uppdatering om sakernas tillstånd

Tapeten hade kommit och vi har hämtat. Den sitter även uppe nu också och vi är mer än nöjda. Maken börjar nästan fundera på att bli tapetsör...! Han har absolut talang för denna syssla :-)

Trots att vi trodde oss klara så blev det en liten lista på saker vi hade glömt att skaffa men skulle ha, som vi skulle ta på ett bräde igår. Utan barn. Några små missöden uppstod så vi hann inte handla allt och när vi kom hem igår visade det sig att maken tagit en röd byrå istället för vit, så nu är han på - just det - I K E A igen, vid byten och återköp IGEN!!
*moahahahaha* - vad sa man förr? Det man inte har i huvudet får man ha i benen. Och jag får ha päsejour förstås...

Men men. Sista lagret av färg på räckena ska läggas idag, de skulle bli ett evighetsprojekt tydligen. Men ikväll skruvar vi upp dem. Till slut. Heaven!

Idag håller vi andan att leverantören ringer om kyl/frys-, spis- och tvättmaskinsleveransen annars kommer de ju inte imorgon och då har de inte hållit sin leveranstid. Var vi naiva som trodde de skulle göra det? Läser om människor som först väntar 122 dagar på en soffa och sedan får skaffa en annan istället....

Semestern lider mot sitt slut och det har varit en annorlunda semester med mycket arbete. Dock arbete av annat slag än på jobbet så man är nog ganska frånkopplad trots allt. Fick man önska hade jag önskat mer tid än 2-3 timmar på stranden, men man kan ju inte få allt hela tiden ;-)

Foton kommer så fort allt är på plats, städat och fotat!

Kommentarer
Postat av: Malin

Städa fortare!!

2009-08-13 @ 14:00:56
URL: http://pysselmama.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Malin: :-) :-) du kan få komma över och hjälpa till! Känns som att jag inte gjort annat den här semestern än stökat till (läs renoverat) och STÄDAT!!!! ;-)

2009-08-13 @ 15:48:04
URL: http://bythepine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0