Söndagen 15 november


Bild lånad http://shop.roshults.se/product/1-eldkorg-original.aspx


En ljum och varm söndag som startades sent (strax före 11 för min del!) med jogging i lätt regn, tillsammans med hund som är lika munter som dess matte.
Det är ganska tyst ute, på tok för varmt för halsduk - faktum är att det skulle passat bäst med shorts och t-shirt denna dag  -och en skön hemtrevlig känsla i Floda.
Vi njöt av vår tur.

Söndagen som återstår innebär ett farväl av make som åker på resa, sorterande av min garderob (går inte att undvika längre) och lite mysig söndagsfika med mina två söner, som är hemma. Livet är gott och älskat.

I flera bloggar och även i flera inredningstidningar lovprisas eldkorgar! Först tänkte jag inte så mycket mer på dem, det såg mysigt ut visst, men inte mer än så. Men NU vill jag också ha en :-) Jag vill ha en eld även kring våra knutar, jag vill att vi i vinter ska kunna grilla korv och äpplen och jag vill att vi denna (vår andra!) vinter på Nordåsen ska kunna MYSA tillsammans. Förra vintern mös jag ensam med min lille son.

Såvitt jag funnit finns det två typer av eldkorgar: en modern/contemporary stil som är snyggare än den andra men som nog inte visar så mycket av sin eld? Först ville jag helst ha den, eftersom jag tycker den är roligare fomgiven.
Den andra visar mycket mer av ved och eld och ger troligen därför mer myskänsla, så nu lutar det åt att det är den jag helst vill ha! Kika själv: http://shop.roshults.se/category/1-1-Eldkorgar.aspx

Ha nu en ypperligt skön söndag!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Vi har en eldkorg och det är väldigt mysigt. Lite Ernstkänsla!! Köp och njut!

2009-11-15 @ 21:31:14
URL: http://adal.blogg.se/
Postat av: Anna

Åsa: vilken modell har ni? Skulle vara roligt att se foto av den!! Jaaaa, jag vill gärna ha en :-)

2009-11-17 @ 13:12:18
URL: http://bythepine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0