... det rosa överdraget åkte av igår kväll

Det fick stanna någon månad - sedan åkte det! Det var inte så att vi vantrivdes, det gjorde vi inte men vi var inte heller passionerade och överentusiastiska och det måste vi få vara för att må bra ;-)
Jag har alltid älskat vita tygsoffor medan maken ibland har trott att annan kulör kunde vara bättre. Nu insåg även maken att "white it is". Det var ju bra :-)

Nu är soffan vit men vi hade glömt att fotpallens cover gick sönder när vi tog bort det, så fotpallen är fortfarande rosa :-o Undrans om det går att bleka vitt? Tror ni det går att bleka hela rosa setet vitt? Eller testa att färga svart?

:-)

Kommentarer
Postat av: Malin

hihi, ja vita soffor är grejen :-) Jag tror det blir svårt att bleka allt men att färga svart kan gå, det beror lite på. I värsta fall är det nylontrådar och då bleks tyget men inte trådarna. Kolla vad det är för material i :-) Sen kan det kanske vara knepigt att få det bra i en vanlig maskin eftersom de är ganska små och sofftyget ganska stort. Om du får för dig att prova så köp flera paket med infärgning. Annars, sätt ut soffklädseln på Blocket :-)

2009-10-06 @ 15:09:20
URL: http://pysselmama.blogspot.com/
Postat av: Anna LB

Malin: du är en klippa! Vi kan ju sälja den!!!!! :-)

2009-10-09 @ 17:40:39
URL: http://bythepine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0