Invaggad i lycka

Just nu har jag lämnat fasen "nyförälskelse", gått via "kärlek" till "vet inte hur jag ska inreda" och "börjar få ett hum" till "invaggad i lycka" :-) Jag börjar inse att vi faktiskt är husägare och kommer att flytta. Att yngste sonen ska byta förskola, få massor av kompisar i förskolan och/eller utanför den då vi kommer att bo omgivna av just barn i hans ålder. Vilken lyx och dröm!
Där vi bor nu är bra på massor av sätt, inte minst är 30-talsvåningen vacker, men här finns inga barn. Inga kompisar eller barnvänlig miljö. Ingenstans att lära sig cykla. Maken röstade till och med ned inköp av trehjuling just för att det inte finns någonstans att trampa den. Men nu jädrar! Johannes har uttalat att han vill ha en trehjuling och det ska han få!! Dit vi flyttar är gångbanorna som gjorda för cykling. Man kan ta en alldeles lagom tur (som treåring) på sin cykel runt gångbanorna, se kompisarnas hus och gräsmattor, vinka och ropa och sedan svänga hem igen.
Och där kan mamma och pappa sitta utanför sitt sovrum vid det lilla utemöblemanget och le och vinka tillbaka *moahahaha* Idyll, idyll, idyll. Disneyworlds by (som de väl sålt nu) med sin lagstiftade idyll har inte en susning i jämförelse. Deal with it! ;-)

Kommentarer
Postat av: Kathrin

Det låter det :) förstår att ni längtar!

Ha det gott!

2008-07-01 @ 16:23:03
URL: http://tinalill.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0