Omprioriteringar

Vi prioriterar om den peng vi har till nya saker för flytten. Vardagsrummet får få sina nya färger i vår istället och så får grabbsen några nya grejer istället, till sina rum. Roligare så! Jag vet exakt vad vi ska måla om i för färg i vardagsrummet och vilka accentfärger det ska vara (Teheran ju, av JF!), så det kan lika gärna anstå till våren så får den gamla färgsättningen vi har nu bara flytta med ett litet tag. Skadar inte heller att känna in och koola lite med den biten. 
Pojkarna har fått i uppgift att välja varsin accentfärg och en av dem har valt, valde direkt! Så idag inhandlades en canvas och en matta och en matchande förnsterlampskärm till dennes rum. Glädje! Den andre sonen vill fundera lite och får så göra. Det är ju ingen brådska alls.

Så, utemöbler med dynor blev det, väggfärger till två sovrum blir det och tillfixning light i två pojkrum blir det också, sedan är det stopp för just nu. Hur vi gör med Johannes rum har vi stenhårt spikat att vi ska KÄNNA IN på plats. Sedan får vi avgöra det.

Nu börjar semestern närma sig sitt slut och flytten närma sig mer i tankarna :-) Imorgon ska vi speja lite lätt på vitvaror...

Kommentarer
Postat av: Cissy

Hej !

Det låter smart att bo in sig lte innan man bestämmer sig tycker jag.

Nu är det inte länge kvar tills ni flyttar.

2008-08-02 @ 17:23:45
URL: http://forvirrad.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0