Helgen stundar!

Helgen stundar här i Floda. 
Jag tillbringade gårdagskvällen ensam efter att jag nattat J och dödstrött som jag var fick jag kämpa för att hålla mig vaken genom "På spåret". Sedan gick det lättare och jag klämde någon halvhyfsad film med Nicholas Cage på ettan. Nästan ända till den var slut...
Maken ramlade hem från en disputationsfest framemot tretiden (jo men man får ju gå på andras fester om man vill att några ska komma på den egna! - och jag är inte sugen på att gå med) så han sover hårt ännu.

Ett hus till i vårt område är till salu:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/328758 - för den som är sugen på mindre hus, med trädgård och trevliga grannar! :-)

Det här huset ska vi på visning på:
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/326768 - det ligger på vår favvogata, som jag visat och berättat om här tidigare! Det är för litet för oss och jag tror faktiskt inte ens att de har utsikten vi vill åt men vi har lovat oss själva att kolla upp de objekt som kommer på den gatan, så det ska vi göra. Lite spännande!

Hit åker vi idag:
http://www.getahotell.se/ (sorry idag är en går inte-dag och ni får klippa och klistra) och det ska bli skönt med lagad mat, vin, disk-frihet och städ-frihet. Samt nya människor såväl som släktingar.  Bjudna blir vi på hela kalaset, så det finns ingen hake!!

Önskar alla underbara läsare en bra helg. Jag ska koppla av och njuta och det behöver jag. Mitt liv är mer än välfyllt på alla plan.

Kommentarer
Postat av: Kathrin

Mysigt att åka iväg och bara vara. Hoppas ni har en härlig helg!

kram

2008-11-30 @ 10:25:28
URL: http://tinalill.blgosome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0