IDYLL

Det ÄR en idyll vi flyttat till!
I förmiddags när Johannes och jag plockade upp från lådor och städade i sovrummet med öppen balkongdörr, hörde vi en liten röst utifrån som sa:
-Johannes!
Det var hans kompis från förskolan, från hans avdelning, och hon och hennes mormor var på väg in till mormor. Hon bor i huset bredvid vårt :-) Johannes rusade då ut för att leka, för andra gången idag. Han lekte med den flickan och då kom även hans grannkompis F ut och så lekte de alla tre. Sedan kom mina föräldrar förbi med tårta, så när jag gick in stannade J ute med kompisarna och mormodern som erbjöd sig att se efter trion. Vilken lycka för J! Hela ansiktet sken :-)

Idag har även han och Marcus varit ute och lekt med grannkompis F och hennes pappa och papporna socialiserat och haft trevligt. Marcus och jag har även tillsammans packat upp en del lådor, spikat upp en del saker och fikat och hunnit SES lite - inte illa alls!!! Det har varit en pysslig, umgås:ig och mysig söndag vilket var skönt eftersom jag arbetade och hade halsont igår....

Nu är det en lugn söndagskväll också: J är nybadad och nytvättad i håret, jag har nattat honom och Marcus röjt runt i förråd och klädkammare. Soffan tjänstgör just nu som förvaringsplats för våra lekamen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0