Ankomst

Jajemen, de kom, de efterlängtade attiraljerna! Naturligtvis gick det inte att installera allt smärftfritt och givetvis flöt inte allt på MEN nu är allt på plats (om än inte färdigt så som det ska). Vi trivs redan ihop, maskinerna och vi.

Alla apparaterna i köket hade 20 år på nacken och den som brötade mest och var mest i behov av att bytas, var köksfläkten. Den var också det enda vi med säkerhet bestämt att vi skulle byta. Den var den svåraste nöten att knäcka estetiskt och funktionsmässigt. Efter mycket velande hade vi bestämt oss men det blev trots underliga omständigheter inte den vi valt (!) utan en helt annan. Den helt andra är snyggare men OJ vad besvärligt det skulle visa sig bli. Vi måste riva skåp...
I ett inte sprillans nytt hus vet man aldrig hur det ser ut under, om man säger så...

Jaja, nu är köket inte befolkat av 20-åringar utan rakt av utav årgång 2009! Snyggt, bra, gott om utrymme och energisnålare. 

Det kändes som en riktig hotellfrukost där inne igår, när jag intog en brunch runt 12-tiden (efter jogging, samtal med utflyttande grannar, samtal med ej-flyttande grannar och barnpassning av x antal olika grannbarn - livet på "landet") :-)

Jag vet att ni vill se foton och de kommer! Idag ska vi på kalas i Skövde, så det dröjer något...

TACK från mitt hjärta, också, för alla rara och fina kommentarer om vårt hem. Så roligt att ni gillar det och att ni talar om det. Det värmer absolut! Kramar till er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0