Härlig helg till ända

Så lägger vi ytterligare en helg till raden av sådana, i livet. Vi skulle ha varit på resande fot igen denna helg - i Höganäs i tre dagar - men ombokade för att vi alla tre kände att det blivit för mycket av det goda/det resande senaste tiden.
Följaktligen stannade vi hemma och spacklade, bakade julgodis, målade och färdigställde (nåja, nästan) det som skulle göras i köket. Det är bara den allra översta biten av spisfläkten som ännu vållar tankemöda. Det går alltså i rätt riktning!
Idag la vi sista lagret färg i kökshörnet, var på mysig julmarknad med goda vänner där J kunde överräcka sin önskelista till tomten och slutligen avslutade det hela hemma hos våra goda vänner på glögg och livliga diskussioner om allt mellan himmel och jord. Medan barnen lekte och dunsade runt :-)

Jag har tänkt ganska mycket på några stora frågor den senaste tiden och har under helgen fattat ett beslut, som är stort för mig. Vi har alltså enats om en riktning som vi grunnat mycket på. Det har varit väldigt svårt, tagit mycket energi i anspråk och stundom både tårar och ångest men nu vet vi hur vi tänker oss livet framöver. Var och hur och när vi ska vara. Skönt att ha fattat beslut. Det är inte alltid det modiga att våga bryta upp och byta ut något, det kan också vara det modiga att inte göra just det.
Enough said.

Det är en lycklig tid i livet. J är väldigt lycklig och har många goda kompisar, vi är glada och har fått så goda vänner i Floda och känner oss alldeles yra och bortskämda i det: gemensamma vänner för första gången - häftigt :-)

Jag bjuder god natt. Det är dags nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0