Köpt!

Köpet är klart!
Igår var objektet bortplockat från Hemnet - ett kristallklart tecken på att även säljaren nu skrivit på papperen. Kändes lite gott - inte så kul att "ha köpt" så länge huset fortfarande låg ute med "budgivning pågår" skrivet på sig.

Nu på morgonen hade jag också, så käckt, fått ett grattis-mail från mäklarföretaget där de gratulerade mig till köpet :-) Kändes också helt OK, jag ÄR nöjd med köpet.

Så NU är det verkligen one down and a million to go! Mäklaren som ska förmedla försäljningen av vårt hus gav oss kontaktuppgifter till städfirma som utför särskild städning för detta mäklarföretag med garantin att de gör jobbet till det pris de sagt. Annars är det tydligen trend av städfirmor att ringa upp och säga att det var smutsigare än de trott och att det höjer priset om de ska göra allt. Därför har denna mäklare knutit denna firma till sig med denna särskilda garanti.

Nä, städa tänker vi INTE göra själva, denna flytt.

Annars: VAB idag. Maken insjuknade i magsjuka redan igår morse men arbetade ändå. Eländig och "kass" var han på kvällen och även sonen visade magsjuketendenser. Nu tycks dock pojken redan bättre *peppar peppar* så kanske kan mor och pojke vara åter redan imorgon?

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0